club art restaurant

Cine suntem?

Te invităm să te convingi singur de tot ce am spus că înseamnă Restaurantul Club Art.

Restaurant Club Art

Despre noi

"Arta este ca și natura, simplă și profundă, una și diversă." - Victor Hugo

Povestea Club Art începe în 1996, când o mână de oameni pasionați de bucătărie au deschis ușile unui restaurant care urma să devină “acasă” atât pentru ei cât și pentru oricine le trecea pragul. De atunci, am tot experimentat și creat rețete noi până am ajuns la cele pe care le savurezi azi cu atâta plăcere. 

Oamenii de la Club Art sunt artiști înainte de toate. Pun pe paletă ingrediente colorate și arome apetisante pentru ca fiecare mușcătură să fie magică.

c
a
Experiența ta la Club Art

Doar o invitație

Când am creat Club Art, am vrut ca fiecare preparat să te ducă într-o scurtă călătorie prin țările Europei. Combinăm românescul cu internaționalul atât în fiecare fel de mâncare cât și în decor și ambianță.

La Club Art, îți oferim Colosseumul în farfurie, Turnul Eiffel într-o linguriță și România în fiecare furculiță. Nu îți refuza o plăcere nevinovată și simplă de realizat, doar prin rezervarea unei mese la restaurantul nostru.

Recomand toate meniurile de degustare. Voi reveni cu siguranță cât mai curând posibil

Mihai

Unul dintre cele mai bune restaurante în București, unde se poate servi o cină reușită înconjurat de prieteni sau familie, într-o ambianță relaxantă

Alexandra

Este restaurantul meu preferat din București. Când vreau să îmi ofer o seară plăcută cu prietenii și să fiu sigură că am mâncare de înaltă calitate, servicii grozave și atmosferă elegantă îmi rezerv o masă la Club Art. Recomand tuturor să-l încerce.

Andreea
club art restaurant logo

Restaurant Club Art,
Str. Matei Voievod nr. 66A

Tel: 0726 322 913
Deschis: 11:00 am – 01:00 am